"ΕΣΤΙΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΓΩΓΗ ΤΙΣ ΩΦΕΛΙΜΟΣ ΤΗ ΨΥΧΗ ΕΠΙΠΟΝΩΣ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΚΙΑΣ ΚΗΛΙΔΩΝ ΑΥΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΙΡΟΥΣΑ ..." (ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ)

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Διεπιστημονική Ημερίδα για την Υπογεννητικότητα

Το δημογραφικό πρόβλημα της Πατρίδας μας, η υπογεννητικότητα, είναι ένα από τα πιο βασικά και επείγοντα προβλήματα του σύγχρονου Ελληνισμού και απειλεί τη συνέχεια της υπάρξεως και το μέλλον του Γένους. 
Πρέπει το πρόβλημα να μελετηθεί σοβαρά από όλους, ηγέτες και απλό λαό και να οργανωθεί μια ενημερωτική εκστρατεία ώστε να αντιληφθούν όλοι το μέγεθός του.
Για την οργάνωση και το συντονισμό όλης αυτής της εκστρατείας το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Κοινωνικών και Παιδαγωγικών Εφαρμογών της Ι.Μ. Κασσανδρείας συνέστησε τη «Γραμματεία Μελέτης Προβλημάτων Οικογένειας, Δημογραφικού και Υπογεννητικότητας». Πρώτη ενέργεια που οργανώνεται προς τη κατεύθυνση αυτή, είναι μια διεπιστημονική ημερίδα με θέμα «Η Υπογεννητικότητα των Ελλήνων», το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 10:00 με 14:00, με τη συνεργασία του ιατρικού συλλόγου Θεσσαλονίκης, στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματός μας, στη Θέρμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου