"ΕΣΤΙΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΓΩΓΗ ΤΙΣ ΩΦΕΛΙΜΟΣ ΤΗ ΨΥΧΗ ΕΠΙΠΟΝΩΣ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΚΙΑΣ ΚΗΛΙΔΩΝ ΑΥΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΙΡΟΥΣΑ ..." (ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ)

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Επιμορφωτικό Σεμινάριο με θέμα: Πειραματικό Εργαστήρι στη Βιωματική Μάθηση και στη Σχολική Θρησκευτική Αγωγή

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το Εργαστήριο Ιστορίας και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίουδιοργανώνει Επιμορφωτικό Σεμινάριο με θέμα: Πειραματικό Εργαστήρι στη Βιωματική Μάθηση και στη Σχολική Θρησκευτική Αγωγή από 28 Νοεμβρίου έως 23 Δεκεμβρίου. Το Σεμινάριο αυτό είναι στο σύνολό του εξ’ αποστάσεως και μπορεί να το παρακολουθήσει κάποιος από τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή και μόνο. Ήδη έχει λειτουργήσει με επιτυχία μια φορά και για το λόγο αυτό εκφράζοντας και την επιθυμία πολλών συναδέλφων που έχουν ζητήσει την επαναλειτουργία του θα πραγματοποιηθεί εκ νέου. Η συζήτηση επίκαιρων θεμάτων που σχετίζονται με τη θρησκευτική εκπαίδευση στα πλαίσια της ακαδημαϊκής γνώσης και η δική σας συμβολή στη συζήτηση αυτή καθιστούν το Σεμινάριο ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Μετά την αποπεράτωση της παρακολούθησης δίδεται σχετική βεβαίωση. Εάν βρίσκετε ενδιαφέρον το συγκεκριμένο Σεμινάριο και επιθυμείτε να το παρακολουθήσετε, αλλά θέλετε περαιτέρω διευκρινήσεις και πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. 

Το κόστος συμμετοχής είναι 120 Ευρώ. Συνημμένα θα βρείτε λεπτομέρειες του Σεμιναρίου, καθώς και τη διαδικασία εγγραφής σας σε αυτό, η οποία επιτυγχάνεται ακολουθώντας την κάτωθι ηλεκτρονική πλατφόρμα του Πανεπιστημίου Αιγαίου: https://ru-blade2.aegean.gr/epos/?id=25

Πάντοτε με εκτίμηση

Πολύκαρπος Καραμούζης 

Αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστημίου Αιγαίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου