"ΕΣΤΙΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΓΩΓΗ ΤΙΣ ΩΦΕΛΙΜΟΣ ΤΗ ΨΥΧΗ ΕΠΙΠΟΝΩΣ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΚΙΑΣ ΚΗΛΙΔΩΝ ΑΥΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΙΡΟΥΣΑ ..." (ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ)

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΜΟΤΙΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ Α.Π.Θ. κ. ΠΕΤΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ

Περιποιεί τιμή για το Τμήμα Θεολογίας η βράβευση του ομότιμου καθηγητή του Τμήματος Θεολογίας του ΑΠΘ κ. Πέτρου Βασιλειάδη, όπως ανέφερε και ο ίδιος στη σύντομη αντιφώνησή του κατά την βράβευσή του, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες, 14 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 18.00, στο αμφιθέατρο του ΚΕ.Δ.Ε.Α. κατά την εορταστική εκδήλωση, με θέμα «Απολογιστική Εκδήλωση Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών Α.Π.Θ., για το έτος 2012», την οποία διοργάνωσε το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου.
Στόχοι του Προγράμματος «Πρακτική Άσκηση Φοιτητών Α.Π.Θ.» είναι η ουσιαστική επαφή των φοιτητών με τους εν δυνάμει χώρους απασχόλησης, η ενημέρωση των φοιτητών για τις τάσεις της αγοράς και τις δεξιότητες που απαιτούνται, η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των πτυχιούχων, η διοχέτευση στην αγορά εργασίας πτυχιούχων με επαγγελματική πείρα καθώς και η δημιουργία ενός σταθερού δεσμού μεταξύ του Πανεπιστημίου και του φοιτητικού δυναμικού με την αγορά εργασίας.
Στο πλαίσιο του Προγράμματος, έγινε και η καθιερωμένη Απολογιστική Εκδήλωση για το έτος 2012, στην οποία βραβεύτηκαν φοιτητές και επόπτες φορέων υποδοχής με τις καλύτερες πρακτικές, για το έτος 2012.
 
Για περισσότερα στο: ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου