"ΕΣΤΙΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΓΩΓΗ ΤΙΣ ΩΦΕΛΙΜΟΣ ΤΗ ΨΥΧΗ ΕΠΙΠΟΝΩΣ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΚΙΑΣ ΚΗΛΙΔΩΝ ΑΥΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΙΡΟΥΣΑ ..." (ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ)

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού: Διάλεξη του Νίκου Παπαμανώλη με θέμα: «Περιβαλλοντική και ενεργειακή συμπεριφορά των μνημείων»


Δελτίο Τύπου

Το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού σας προσκαλεί στη διάλεξη του Νίκου Παπαμανώλη, καθηγητή της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης με τίτλο «Περιβαλλοντική και ενεργειακή συμπεριφορά των μνημείων». Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016, στις 20.00, στο αμφιθέατρο «Μελίνα Μερκούρη» του ΜΒΠ. 

Ο καθηγητής Ν. Παπαμανώλης είναι πτυχιούχος Φυσικός (1979), διπλωματούχος Αρχιτέκτων (1985), κάτοχος Μεταπτυχιακού στη Φυσική Περιβάλλοντος (1989) και Διδακτορικού στην Αρχιτεκτονική Τεχνολογία (1992). Από το 1985, έχει εκπονήσει μεγάλο αριθμό αρχιτεκτονικών μελετών και έχει επιβλέψει την κατασκευή πολλών έργων. Κατά περιόδους συνεργάστηκε με τεχνικές εταιρείες και δημόσιους φορείς σε μελέτες και κατασκευές τεχνικών έργων. Δίδαξε για πολλά χρόνια μαθήματα της ειδικότητάς του σε πανεπιστημιακές Σχολές και Τμήματα. Συμμετείχε, ως ερευνητής, σε προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας σε κτίρια. Υπήρξε μέλος πολλών επιστημονικών ομάδων, επιτροπών και συμβουλίων. Το συγγραφικό του έργο περιλαμβάνει 6 βιβλία και περισσότερες από 90 εργασίες δημοσιευμένες σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά έντυπα.

Είσοδος ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου