"ΕΣΤΙΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΓΩΓΗ ΤΙΣ ΩΦΕΛΙΜΟΣ ΤΗ ΨΥΧΗ ΕΠΙΠΟΝΩΣ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΚΙΑΣ ΚΗΛΙΔΩΝ ΑΥΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΙΡΟΥΣΑ ..." (ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ)

Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη Δράμα το Επιμορφωτικό Βιωματικό σεμινάριο με θέμα: «Παράγοντες που συμβάλλουν στην Ευαισθητοποίηση της Σχολικής Κοινότητας σε θέματα Σχολικού Εκφοβισμού: ο ρόλος των Διευντών/τριών και υποδιευντών/τριών». (14 Απριλίου 2016)

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Ημέρες εκπαίδευσης 2016" πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στη Δράμα το Επιμορφωτικό Βιωματικό σεμινάριο με θέμα: «Παράγοντες που συμβάλλουν στην Ευαισθητοποίηση της Σχολικής Κοινότητας σε θέματα Σχολικού Εκφοβισμού: ο ρόλος των Διευθυντών/τριών και υποδιευντών/τριών». (14 Απριλίου 2016)
Στο πρώτο μέρος εισηγήσεις παρουσίασαν ο Πολύβιος Στράντζαλης, η Αναστασία Παναγιωτίδου, η Χριστίνα Βαμβούρη, ο Δημήτριος Μακράκης, η Δήμητρα Πατρωνίδου και o Γεώργιος Μπαντής, Στο πρώτος μέρος τη συζήτηση συντόνισε ο Σπύρος Κιουλάνης. Ακολούθησε το δεύτερο μέρος με εργασία σε ομάδες και μελέτες περίπτωσης. Στο τρίτο και τελευταίο μέρος παρουσιάστηκαν τα πορίσματα των εργασιών των ομάδων.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου