"ΕΣΤΙΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΓΩΓΗ ΤΙΣ ΩΦΕΛΙΜΟΣ ΤΗ ΨΥΧΗ ΕΠΙΠΟΝΩΣ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΚΙΑΣ ΚΗΛΙΔΩΝ ΑΥΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΙΡΟΥΣΑ ..." (ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ)

Κυριακή 1 Μαΐου 2016

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Επμορφωτική Ημερίδα Θεολόγων ΔΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης (καλλικρατικών Δήμων Κορδελιού - Ευόσμου, Νεαπόλεως - Συκεών και Αμπελοκήπων - Μενεμένης) με θέμα: «Η σημασία της διαθεματικής προσέγγισης της γνώσης στο ΜτΘ»

Στις 18 Απριλίου 2015 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δ.Δ.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης η επιμορφωτική ημερίδα των θεολόγων των σχολείων των καλλικρατικών Δήμων Κορδελιού - Ευόσμου, Νεαπόλεως - Συκεών και Αμπελοκήπων - Μενεμένης με θέμα «Η σημασία της διαθεματικής προσέγγισης της γνώσης στο ΜτΘ». Το επιμορφωτικό αυτό σεμινάριο παρακολούθησαν 32 εκπαιδευτικοί. Ο Σχολικός Σύμβουλος Θεολόγων κ. Πολύβιος Στράντζαλης έκανε στους θεολόγους μια γενική ενημέρωση με θέμα : "Η διαθεματική διδασκαλία στο ΜτΘ και η ενεργητική
συμμετοχή των μαθητών στην οικοδόμηση της γνώση". Στη συνέχεια ο Θεολόγος του Πειραματικού Γυμνασίου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κ. Θωμάς Ζήκος παρουσίασε το θέμα:  "Διαθεματική διδασκαλία Θρησκευτικών – Ιστορίας. «Οι Ισραηλίτες ελευθερώνονται: η Έξοδος»". Τέλος  Θεολόγος Δημήτριος Καϊμασίδης του 3ου Γυμνασίου Αμπελοκήπων και 2ου Γυμνασίου Ευόσμου παρουσίασε το θέμα: "Διαθεματικό σενάριο στα Θρησκευτικά με χρήση των ΤΠΕ. «Εικονομαχία: μια τραγωδία που συγκλόνισε την Εκκλησία»."









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου