ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ

Βασιλεύουσα, Νέα Ρώμη, Βυζάντιο, Επτάλοφος… Πόσες λέξεις – πόσα προσωνύμια κρύβονται μέσα στην έννοια της Πόλης! Της Κωνσταντινούπολης.

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Άρτος Ζωής: Μαθήματα Εβραϊκής και Συριακής Γλώσσας

Γλωσσικά μαθήματα 2016-2017 

Εδώ και πέντε χρόνια ο Άρτος Ζωής προσφέρει δωρεάν συστηματική διδασκαλία της βιβλικής εβραϊκής και γλωσσών της χριστιανικής Μέσης Ανατολής (συριακή και κλασική αρμενική), σε δύο ή και περισσότερα επίπεδα, για αρχάριους και προχωρημένους. Ο Άρτος Ζωής είναι το μοναδικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα όπου διδάσκονται αυτές οι γλώσσες σε τόσο υψηλό επίπεδο. 

Mαθήματα βιβλικής εβραϊκής, συριακής και κλασικής αρμενικής γλώσσας 2016-2017

Κατά το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 θα παραδίδονται μαθήματα βιβλικής εβραϊκής, συριακής και κλασικής αρμενικής γλώσσας, σε διάφορα επίπεδα. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και τις προϋποθέσεις συμμετοχής καθώς και τη σχετική αίτηση για τα τμήματα αρχαρίων, και επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία.

Σημείωση: Για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος θα θέλαμε να έχουμε τη στήριξή σας για την κάλυψη μέρους των λειτουργικών εξόδων που αφορούν τα μαθήματα. Η συμβολή σας θα είναι η ελάχιστη δυνατή.

ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

ΕΒΡΑΪΚΑ Ι (4 ώρες / εβδομάδα), ΣΥΡΙΑΚΑ Ι (3 ώρες / εβδομάδα), ΑΡΜΕΝΙΚΑ Ι (2 ώρες / εβδομάδα): Δεν προϋποτίθεται γνώση της γλώσσας. Λόγω του περιορισμένου αριθμού των θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι για τα παραπάνω τμήματα (αρχαρίων) παρακαλούνται να συμπληρώσουν και να αποστείλουν ηλεκτρονικά τη συνημμένη αίτηση στη διεύθυνση artos@otenet.gr έως την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016 το αργότερο.

ΕΒΡΑΪΚΑ ΙΙ: Απευθύνεται κυρίως σε όσους έχουν ήδη παρακολουθήσει τον πρώτο ετήσιο κύκλο μαθημάτων της βιβλικής εβραϊκής.

ΑΡΜΕΝΙΚΑ ΙΙ: Απευθύνεται κυρίως σε όσους έχουν ήδη παρακολουθήσει τον πρώτο ετήσιο κύκλο μαθημάτων της κλασικής αρμενικής.

ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ:

• Πορφύριος Νταλιάνης, δρ. θεολογίας, υπότροφος University of Haifa International School (UHIS), Summer Ulpan 2014. 

• Μανόλης Παπουτσάκης, διευθυντής του Δελτίου Βιβλικών Μελετών. 

• Γιώργος Σταυρόπουλος, λέκτορας στη Θεολογική Σχολή του ΕΚΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου