"ΕΣΤΙΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΓΩΓΗ ΤΙΣ ΩΦΕΛΙΜΟΣ ΤΗ ΨΥΧΗ ΕΠΙΠΟΝΩΣ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΚΙΑΣ ΚΗΛΙΔΩΝ ΑΥΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΙΡΟΥΣΑ ..." (ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ)

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Εκδήλωση στην Πάτρα:«Το μάθημα των Θρησκευτικών: Προβλήματα-Διλήμματα-Προοπτικές»


Πάτρα,01 Μαρτίου 2015

Εκδήλωση- συζήτηση του «ΚΑΙΡΟΥ» – Παράρτημα Πάτρας


Η ανεργία των θεολόγων, το ζήτημα των απαλλαγών, ο χαρακτήρας του μαθήματος, η υποχρεωτικότητα, η τύχη του Νέου Προγράμματος Σπουδών Γυμνασίου, το Νέο Πρόγραμμα Σπουδών του Λυκείου, η γενικότερη θέση του μαθήματος στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, οι προοπτικές του και η δυναμική του στη νέα πολιτική πραγματικότητα και πολλά άλλα ζητήματα, μας δίνουν την αφορμή για να καλέσουμε τους εκπαιδευτικούς Θεολόγους της Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας σε μια εκδήλωση – συζήτηση, στην Πάτρα το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015 και ώρα 18.00 μ. μ. στην αίθουσα του πρώην ΕΛΚΕΠΑ (Δημ. Υψηλάντη 1-απέναντι από το πάρκινγκ Καλεντζιώτη).
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια των προγραμματισμένων δράσεων του Καιρού σε όλη την Ελλάδα, για τη φετινή χρονιά, και έχει σαν σκοπό της να ενημερωθούμε οι συνάδελφοι Θεολόγοι και να ανταλλάξουμε απόψεις πάνω σε ζητήματα που αφορούν στο μάθημα και τις προοπτικές του.
Θέμα της συνάντησης θα είναι:


«Το μάθημα των Θρησκευτικών: Προβλήματα-Διλήμματα-Προοπτικές»


Εισηγητές στην εκδήλωση θα είναι οι:

· Ανδρέας Αργυρόπουλος, Σχολικός Σύμβουλος Θεολόγων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – Πρόεδρος του ΔΣ του Καιρού
· Δημήτριος Μόσχος, Καθηγητής Θεολογικής Σχολής Αθηνών-Μέλος του ΔΣ του Καιρού

Θα ήταν χαρά για μας να παρευρεθείτε στη συνάντησή μας αυτή και να συζητήσουμε σχετικά με τις εξελίξεις και τις προοπτικές του μαθήματος των Θρησκευτικών.


Η Επιτροπή του «Καιρού»- Παράρτημα Πάτρας
o Γιαννόπουλος Ανδρέας
o Γλαρού Άννα
o Μάλφας Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου