"ΕΣΤΙΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΓΩΓΗ ΤΙΣ ΩΦΕΛΙΜΟΣ ΤΗ ΨΥΧΗ ΕΠΙΠΟΝΩΣ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΚΙΑΣ ΚΗΛΙΔΩΝ ΑΥΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΙΡΟΥΣΑ ..." (ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ)

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Β΄ Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: «ἵνα ὑμεῖς ὑπάγητε καὶ καρπὸν φέρητε (Ιω. 15:16)…». Ο Διάλογος της αλήθειας και της αγάπης μεταξύ Ρωμαιοκαθολικών και Ορθοδόξων 50 χρόνια μετά την πρώτη συνάντηση του Πάπα Παύλου ΣΤ΄ με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Αθηναγόρα Α΄ στα Ιεροσόλυμα»



Η Ιερά Βασιλική Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Βλατάδων και το Πατριαρχικό Ίδρυμα Πατερικών Μελετών σε συνεργασία με την Sezione Tommaso d” Aquino della Pontificia Facoltà Teologica dell” Italia Meridionale διοργανώνουν το Β΄ Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα: «ἵνα ὑμεῖς ὑπάγητε καὶ καρπὸν φέρητε (Ιω. 15:16)…». Ο Διάλογος της αλήθειας και της αγάπης μεταξύ Ρωμαιοκαθολικών και Ορθοδόξων 50 χρόνια μετά την πρώτη συνάντηση του Πάπα Παύλου ΣΤ΄ με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Αθηναγόρα Α΄ στα Ιεροσόλυμα» στον χώρο της Ιεράς Μονής στις 27-28 Μαΐου του 2014. Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. κ. Βαρθλολομαίου.
 
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα του συνεδρίου στο: ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου