"ΕΣΤΙΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΓΩΓΗ ΤΙΣ ΩΦΕΛΙΜΟΣ ΤΗ ΨΥΧΗ ΕΠΙΠΟΝΩΣ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΚΙΑΣ ΚΗΛΙΔΩΝ ΑΥΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΙΡΟΥΣΑ ..." (ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ)

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης οργανώνει σε συνεργασία με το Τμήμα Θεολογίας Α.Π.Θ. διήμερες εκδηλώσεις με αφορμή την εορτή των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου

Με αφορμή την εορτή των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου, φωτιστών και  προστατών της Ευρώπης, η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης οργανώνει σε  συνεργασία με το Τμήμα Θεολογίας Α.Π.Θ. διήμερες εκδηλώσεις στις 10 και 11 Μαΐου 2014, στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας στο Κολυμπάρι. Το Τμήμα Θεολογίας θα εκπροσωπήσουν οι Επίκ. Καθηγητές κ. Ε. Οικονόμου και Η. Ευαγγέλου, οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε Θεολογική Ημερίδα το Σάββατο 10 Μαΐου 2014 (με θέμα Άγιοι Κύριλλος και Μεθόδιος: Προστάτες της Ευρώπης), καθώς και σε άλλες εορταστικές δραστηριότητες στο πλαίσιο των διήμερων εκδηλώσεων. Με τις εκδηλώσεις αυτές εγκαινιάζεται η συνεργασία του Τμήματος Θεολογίας με την Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης με κοινές δράσεις πανελλήνιας εμβέλειας που αποσκοπούν στην προβολή της σύγχρονης ορθόδοξης θεολογικής σκέψης όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου