"ΕΣΤΙΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΓΩΓΗ ΤΙΣ ΩΦΕΛΙΜΟΣ ΤΗ ΨΥΧΗ ΕΠΙΠΟΝΩΣ ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΚΙΑΣ ΚΗΛΙΔΩΝ ΑΥΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΙΡΟΥΣΑ ..." (ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ)

Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014

Σχολικός Σύμβουλος Θεολόγων Δυτικής Μακεδονίας: Ο Φλωρίνης κ.Θεόκλητος στο πλευρό των θεολόγων που συνεχίζουν να εκπλήσσουν.

Πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή 28 Νοεμβρίου στη Φλώρινα με μεγάλη επιτυχία, η επιμορφωτική συνάντηση των θεολόγων της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.
Στη συνάντηση έδωσε το παρόν ο Μητροπολίτης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας κ.Θεόκλητος ο οποίος μεταξύ των άλλων τόνισε ότι βρίσκεται στο πλευρό των θεολόγων εκπαιδευτικών και εξέφρασε την πρόθεσή του να στηρίξει τον δύσκολο αγώνα τους.
Εισηγήτριες στη συνάντηση που οργάνωσε ο Σχολικός Σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας ,Ανδρέας Αργυρόπουλος και είχε ως τίτλο :"Σύγχρονες Διδακτικές Προσεγγίσεις" ήταν η συνάδελφος κ. Φαρσάρη Γεωργία, καθηγήτρια στο 1ο Γυμνάσιο Φλώρινας και η κ.Κίτσου Ελευθερία ,
Υποδιευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου οι οποίες σύμφωνα με το πρόγραμμα παρουσίασαν,η μεν πρώτη το θέμα :"Η εκκλησιαστική τέχνη στη σχολική διδακτική πράξη" και η δεύτερη την Δ.Ε. 4 της Β'Λυκείου :"Ποιος είναι ο Θεός κατά την πίστη του Χριστιανισμού".
Συγχαρητήρια και στις δύο συναδέλφους για τις πραγματικά άριστες εισηγήσεις τους.Οι θεολόγοι της Δυτικής Μακεδονίας συνεχίζουν να με εκπλήσσουν... ευχάριστα βέβαια.
Περί αυτού περισσότερα εντός των ημερών,στον απολογισμό της τριετούς διακονίας στη Δυτική Μακεδονία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου